Nieuwjaarsrit (snerttocht)

Zondag 7 januari

We beginnen als altijd het nieuwe jaar met een frisse neus op de fiets, om na afloop met een rode neus in het clubhuis bij Floris te genieten van een heerlijke bak vers gemaakte (vegetarische) snert.

Programma
Er fietsen 3 groepen: een mountainbikegroep, en racegroepen NZS (25-28 kmpu) en SNEL (28-32 kmpu). Als we ervoor zorgen dat we allemaal rond 12.15u terug zijn onze rit, vallen we met onze neus in de boter, en kunnen we gezamenlijk opscheppen!

 

10u   verzamelen en vertrek voor de nieuwjaarsrit
12.30u  alle groepen en groepjes zijn weer terug
12.30u-13.30u verse snert van Floris

Er zijn verschillende afstanden en snelheden om uit te kiezen. Met iedere groep fietst een wegkapitein mee, om de snelheid en de route aan te geven. Aanmelden voor de rit hoeft niet, je zorgt gewoon dat je op tijd aanwezig bent. De mountainbikers spreken startplek af in de app, en de wielrenners vertrekken om 10u vanaf het cricket-clubhuis. Introducé’s graag wel altijd even aanmelden, zodat de wegkapitein weet waar hij/zij rekening mee kan houden.

  • Wegkapitein aanwezig: ja
  • Datum: zondag 7 januari 2018
  • Aanmelden: niet voor het fietsen, zorg dat je op tijd aanwezig bent
  • Aanmelden snert: ja! Geef je op vóór woensdag 3 januari
Aanmelden snert

Omdat de ingrediënten voor de snert ook ingekocht moeten worden is het nodig om vooraf in te schatten hoeveel mensen er komen. Geef het voor woensdag 3 januari door als je van de partij bent. Niet fietsen en wel snert eten kan ook; geef je sowieso wel op.