Ledenactiviteiten

De Utrechtse vereniging CTCFietsen is actief! 

Belangrijker dan groei van de vereniging zijn de waarden van de CTC cultuur. In de vereniging fietsen en trainen mannen en vrouwen graag samen. Er heerst een ontspannen onderlinge sfeer, het plezier in fietsen staat voorop. Bij het fietsen in de groep wordt rekening met elkaar gehouden, en er gaat (bijna) altijd een wegkapitein mee. Én, er wordt het hele jaar door gefietst! Zo verkennen we de omgeving van Utrecht, want iedere 3 weken ligt er een nieuwe route klaar om te fietsen.

Bij CTCFietsen is de mountainbike-tak gaandeweg een volwaardig onderdeel geworden. Met ritjes, trainingen en een weekend is er het hele jaar door een mooi breed aanbod.

We willen niet alleen een toervereniging zijn. We willen ook beter worden! Niet om wedstrijden te rijden, maar omdat met jezelf verbeteren, ook je fietsplezier toeneemt. Vaardiger, sneller, technischer, behendiger, fitter, sterker: er is altijd ruimte voor verbetering. We trainen in groepsverband. En als het winter wordt, dan duiken we voor een paar maanden de sportschool in.

Als je van fietsen houdt, wil je je al snel ook in onderwerpen verdiepen die daarmee linken. Bij CTC Fietsen organiseren we door het jaar heen daarom verschillende workshops. Die zijn toegankelijk voor leden van de vereniging en voor niet-leden. Eerder dit jaar jaar stonden workshops als fietsonderhoud, trainingsopbouw, baanwielrennen, GPS gebruik, en BMX-en op de activiteitenkalender. Met de opgedane kennis en vaardigheden, ga je vervolgens met nóg meer plezier de weg op!

Wil je meer? Wil je anders? Laat het weten; het aanbod creëren we immers samen.

Veel plezier bij CTC Fietsen!