Opstapmaand april (race en mtb)

Ook in 2018 organiseert CTC Fietsen de Opstapmaand April. Wil je op de hoogte worden gebracht van het programma? Geef dan hieronder aan waar je interesse ligt.


Opstapmaand april 2017, voor wielrenners én mountainbikers

Tijdens het wegseizoen van 2017 worden nieuwe mogelijkheden geboden om basistrainingen te volgen bij CTCFietsen.

Het wielrennen heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. In bijna ieder huis is wel een racefiets te vinden. En iedereen in NL kan fietsen, op de stadsfiets…. Een racefiets is toch net even anders: je gaat sneller, je banden zijn smal, het is druk op de weg, en het schakelen en remmen vraagt je aandacht. Laat dat vooral je pret niet drukken. Bij CTC Fietsen helpen we je graag op weg wanneer je nog wat moeite hebt om de controle te krijgen over je racefiets.

Met het voorjaar in de lucht kriebelt het onvermijdelijk, de fiets lonkt! Wat doe je als daarmee ook de twijfel toeslaat? Ben je wel op conditie? Hoe hard gaat jouw fietsmaatje en kan je het bijbenen? Fietsen in een groep is makkelijker en gezellig, maar wat als je het ook best eng vindt?

In april organiseren we 3 keer op dinsdagavond een opstaptraining. Kleine groepjes, veel persoonlijke aandacht, jij kan op jouw gemak ervaren hoe je ervoor staat en uitdenken hoe je verder wilt.

  • Gediplomeerde trainer aanwezig: ja
  • Datum: 3 mogelijkheden op dinsdagavond, 11, 18 of 25 april
  • Starttijd: 18.45u
  • Duur: ongeveer 90 minuten
  • Vooraf aanmelden: ja
  • Kosten: nee, de opstaptrainingen zijn gratis
%d bloggers like this: