Juni: buitenlandweek *

Fietsen ‘op niveau’, in de bergen die je in Nederland niet vind, en met fantastische uitzichten. Dát is het doel van de buitenlandweek die we ieder jaar organiseren. Aan jou de keuze of je de hele week mee gaat of alleen een deel van de week meepikt. We zoeken routes uit die uitdagend zijn op verschillende klimniveaus (beginners, ervaren en gevorderden wielrenners). Ben je een beginnende wielrenner, met weinig ervaring in het algemeen, dan raden we deze reis nog even af.

*Het is niet verplicht om lid van de vereniging te zijn om deel te nemen aan de buitenlandweek.

Wil je weten hoe tof het was tijdens de buitenlandreis in 2017? Lees dan hier het verslag.

——–

2017: naar de Vogezen!
Ambities, veel of weinig, groot of klein, je kunt ze waarmaken tijdens de buitenlandweek. Zon, fietsen en wijn is wat we dit jaar bieden. Voor zowel de fanatieke als minder competitief ingestelde fietser. Op een paar uur rijden van Utrecht zijn de Vogezen: een waar mekka voor fietsers.

 

  • Kennis maken met de bergen zonder een hoge Alpencol te hoeven beklimmen?
  • Zelf de finish van de 5e Touretappe rijden anderhalve week voordat de profs het doen?
  • Ervaren of de MTB-rondjes er in het buitenland net zo mooi bij liggen als in Zeist en Amerongen?
  • Niet al te veel of zware beklimmingen doen en onderweg kunnen stoppen bij een wijnhuis waar de bekende Elzasser wijn vandaan komt?
  • Je een fietsweek afsluiten met een ‘cyclo’ waarbij je kunt kiezen uit verschillende afstanden en moeilijkheidsgraden?

Dit kan allemaal in de week van zaterdag 17 t/m maandag 26 juni!

239003866_1Voorpret
In maart volgt er meer informatie en start de inschrijving. Dan kunnen we ook meer vertellen over het onderkomen en de kosten. De voorgaande jaren kwamen de kosten voor onderdak en eten (exclusief lunches onderweg) uit tussen de € 700 en € 800 voor de hele buitenlandweek. Tot die tijd kun je alvast wat indrukken opdoen met onderstaande links.

http://www.devogezen.nl/Activiteiten/Fietsen#SportiefFietsen
http://www.devogezen.nl/Activiteiten/Mountainbike-MTB
https://www.alsacienne.org

 

Inschrijven

Inschrijven kan tot eind maart. Let op want de cyclo heeft een beperkt aantal deelnemersplaatsen (1.750) en de de teller staat momenteel al bijna op 900 inschrijvingen. Hoe eerder je je aanmeldt, hoe kleiner de kans dat er geen startbewijs meer is. Uiteraard kun je ook mee zonder mee te doen aan de cycli. Of kun je er voor kiezen om alleen het tweede deel van de week mee te gaan.