Clubkleding

Twee keer per jaar is de Bioracer webshop een week open voor het bestellen van clubkleding voor racefietsers, gravelaars en MTB’ers.

De eerst volgende mogelijkheid voor het bestellen van clubkleding is in het voorjaar van 2022. Alleen dan kun je de kleding hier direct bestellen en is de webshop via onderstaande link bereikbaar!  Mis het niet, want daarna is de webshop tot het voorjaar 2022 gesloten. In de maandelijkse ledenmail kondigen we aan wanneer de webshop precies open gaat. 

Hoe werkt het?

 1. Ga naar https://www.bioracer.com/en/mybioracer
 2. Om in de webshop te komen, moet je een persoonlijke inlog aanmaken, inclusief adresgegevens
 3. Vervolgens bestel je je kleding en reken je af
 4. Na het sluiten van de webshop worden alle CTC bestellingen verzameld en gezamenlijk in productie genomen
 5. Na +/- 8 weken wordt de bestelling bij jou thuis bezorgd
 6. De kleding wordt speciaal voor jou gemaakt, wat betekent dat je niet kan ruilen via Bioracer (maar natuurlijk wel onderling binnen de club)

Toelichting assortiment
Er is veel te kiezen! Lees daarom voordat je gaat bestellen onderstaande toelichting goed door. Dat voorkomt verkeerde keuzes of mogelijke verwarring:

 • Ook al is het plaatje bij een kledingstuk niet in CTC-ontwerp, dan wordt het kledingstuk toch altijd gemaakt mét het CTC-ontwerp.
 • Enige uitzonderingen zijn het ‘Virga Rain Jacket’ en de arm- en beenwarmers. Het Virga Rain Jacket is een volledig transparant wit regenjasje; de arm- en beenwarmers zijn in CTC-blauw.
 • Er is een nieuw regenjasje in CTC-ontwerp: het ‘Prof Rainy Jacket’
 • Er is nog maar één uitvoering van de windstopper: zonder mouwen (‘Body Windblock’). De windstopper houdt wel lichte regen tegen, maar geen aanhoudende regenbui.

 • Er zijn twee uitvoeringen van het jasje: ‘Jersey Tempest Light’ (voorjaar/najaar) en ‘Jacket Prof Combi’ (winteruitvoering, inclusief windstopper in het voorpand).
 • Er zijn twee soorten korte broeken: zonder bretels (‘Short’) en met bretels (‘Bibshort’), en beide opties met keuze uit twee soorten zeem. 
 • Er zijn twee soorten lange winterbroeken (‘Bibtight’): zonder zeem of met zeem (en ook hier keuze uit 2 soorten zeem). 

Je hebt een mooie opbouwende basis kledingset als je kiest voor een korte broek, shirt, windstopper en light jasje. Daarmee kan je de meeste Hollandse dagen goed op pad. Ben je kouwelijk of fiets je ook met wintertemperaturen door, dan zijn een winterjas en lange winterbroek héél erg fijn. Je kan er ook voor kiezen om naast de korte broek een winterbroek zonder zeem te kopen, dan draag je die als maillot over je zomerboek heen. Met laagjes creëer je de meeste warmte.

Maten en pasvorm

Op de site vind je onderin de link naar een maattabel. Zie: http://www.bioracer.be/nl/teamkleding/maattabel-fietskleding-bioracer.  Heb je vervolgens toch nog vragen over maten en pasvorm, mail dan naar Bioracer (mailadres staat op de website), of vraag je clubgenoten naar de pasvorm.

Let op: De damesshirts zijn korter dan de herenshirts. Sommige dames kiezen daarom voor een herenshirt. De lengtematen zijn niet terug te vinden in de maattabel. Hieronder staan de gemeten maten van de dames- en herenshirts.

Dames

Maat 1: 48 cm

Heren 

Maat 1: 53,5 cm

 

Maat 2: 48,5 cm

 

Maat 2: 54,5 cm

 

Maat 3: 50 cm

 

Maat 3: 55,5 cm

 

Maat 4: 54 cm

 

Maat 4: 58 cm


 

Maat 5: 56 cm

 

Maat 5: 60,5 cm


 

Maat 6: 56 cm

 

Maat 6: 60,5 cm
       

 

Maat 7: 57,5 cm

 

Maat 7: 60,5 cm
       

 

Maat 8: 58 cm

 

Maat 8: 61 cm
 

 

Maat 9: 58 cm

 

Maat 9: 61 cm

Waarom Bioracer?

 1. Kwaliteit

Bioracer biedt een hoge(re) kwaliteit clubkleding. Mooi materiaal, goed ademend, goede pasvorm en met oog voor afwerking. Fijn bijvoorbeeld zijn de ‘gaten’ in de rug van het mouwloze windstoppertje, waardoor je bij je achterzakjes kan komen zonder het windstoppertje omhoog te hoeven trekken.

2. Ruim assortiment

Bij keuze voor Bioracer vielen we daarnaast voor de ruime keuze aan opties (denk aan verschillende zemen, een extra optioneel ritsje in het zomershirt, op verzoek een langere uitvoering beenlengte), waarmee je de kleding verder op jouw specifieke wensen kan afstemmen. Soms zijn daar kosten aan verbonden, soms niet. Als je specifieke wensen hebt, en je ziet ze niet in de webshop staan, vraag er dan naar.

3. Prijs

Fietsen is een dure hobby. Met clubkleding slaan we de detailhandel als tussenstap over waardoor de kosten veel lager uitvallen dan de prijzen die in de winkel. 


MTB shirt en broek: