Clubkleding

Gemiddeld twee keer per jaar stellen we voor racefietsers en MTB’ers de Bioracer webshop open voor het bestellen van clubkleding. In de maandelijkse ledenmail kondigen we aan wanneer de webshop open gaat.

De eerst volgende mogelijkheid voor het bestellen van clubkleding is 14 februari t/m 8 maart 2020. Alleen in die periode kun je de kleding hier direct bestellen en is de webshop via onderstaande link bereikbaar! 

https://www.bioracer.com/en/mybioracer

 1. Om in de webshop te komen, moet je een persoonlijke inlog aanmaken, inclusief adresgegevens.
 2. Vervolgens bestel je jouw keuze aan kleding en reken je af.
 3. Na het sluiten van de webshop worden alle CTC bestellingen verzameld en gezamenlijk in productie genomen.
 4. Na +/- 8 weken wordt de bestelling bij jou thuis bezorgd.

Toelichting
Lees voordat je gaat bestellen onderstaande toelichting goed door. Dat voorkomt verkeerde keuzes of mogelijke verwarring, want we hebben een ruim assortiment tot onze beschikking. De kleding wordt speciaal voor jou gemaakt, wat betekent dat je niet kan ruilen via Bioracer (maar natuurlijk wel onderling binnen de club).

 • Heb je vervolgens toch nog vragen over maten en pasvorm, mail dan altijd naar Bioracer (mailadres staat op de website), of vraag naar de pasvorm bij je clubgenoten.
 • Op de site vind je onderin de link naar een maattabel, zodat je de juiste maat kunt bestellen. Zie: http://www.bioracer.be/nl/teamkleding/maattabel-fietskleding-bioracer
 • De damesshirts zijn korter dan de herenshirts. Sommige dames kiezen daarom voor een herenshirt. De lengtematen zijn niet terug te vinden in de maattabel. Hieronder staan de gemeten maten van de dames- en herenshirts.

Dames

Maat 1: 48 cm

Heren 

Maat 1: 53,5 cm

 

Maat 2: 48,5 cm

 

Maat 2: 54,5 cm

 

Maat 3: 50 cm

 

Maat 3: 55,5 cm

 

Maat 4: 54 cm

 

Maat 4: 58 cm


 

Maat 5: 56 cm

 

Maat 5: 60,5 cm


 

Maat 6: 56 cm

 

Maat 6: 60,5 cm
       

 

Maat 7: 57,5 cm

 

Maat 7: 60,5 cm
       

 

Maat 8: 58 cm

 

Maat 8: 61 cm
 

 

Maat 9: 58 cm

 

Maat 9: 61 cm

 • Is het plaatje bij een kledingstuk niet in CTC-ontwerp, dan wordt het kledingstuk toch altijd gemaakt mét het CTC-ontwerp.
 • Enige uitzonderingen zijn het ‘Virga Rain Jacket’ de en de arm- en beenwarmers. Het Virga Rain Jacket is een volledig transparant wit regenjasje; de arm- en beenwarmers zijn in CTC-blauw.
 • Er is een nieuw regenjasje in CTC-ontwerp: het ‘Prof Rainy Jacket’
 • Er is nog maar één uitvoering van de windstopper: zonder mouwen (‘Body Windblock’). De windstopper houdt wel lichte regen tegen, maar geen aanhoudende regenbui.

 • Er zijn 2 uitvoeringen van het jasje: ‘Jersey Tempest Light’ (voorjaar/najaar) en ‘Jacket Prof Combi’ (winteruitvoering, inclusief windstopper in het voorpand).
 • Er zijn 2 soorten korte broeken: zonder bretels (‘Short’) en met bretels (‘Bibshort’), en beide opties met keuze uit 2 soorten zeem. 
 • Er zijn 2 soorten lange winterbroeken (‘Bibtight’): zonder zeem of met zeem (en ook hier keuze uit 2 soorten zeem). 

Je hebt een mooie opbouwende basis kledingset als je kiest voor een korte broek, shirt, windstopper en light jasje. Daarmee kan je de meeste Hollandse dagen goed op pad. Ben je kouwelijk, of fiets je ook met wintertemperaturen door, dan zijn een winterjas en lange winterbroek héél erg fijn. Je kan er ook voor kiezen om naast de korte broek een winterbroek zonder zeem te kopen, dan draag je die als maillot over je zomerboek heen. Met laagjes creëer je de meeste warmte.

Blij met Bioracer

Bioracer biedt een hoge(re) kwaliteit clubkleding. Mooi materiaal, goed ademend, met oog voor afwerking, goede pasvorm. Fijn bijvoorbeeld zijn de ‘gaten’ in de rug van het mouwloze winstoppertje, waardoor je bij je achterzakjes kan komen zonder het windstoppertje omhoog te hoeven trekken.

Opties

Bij keuze voor Bioracer vielen we daarnaast voor de ruime keuze aan opties (denk aan verschillende zemen, een extra optioneel ritsje in het zomershirt, op verzoek een langere uitvoering beenlengte), waarmee je de kleding verder op jouw specifieke wensen kan afstemmen. Soms zijn daar kosten aan verbonden, soms niet. Als je specifieke wensen hebt, en je ziet ze niet in de webshop staan, vraag er dan naar.

Prijs

Laatste voordeel is natuurlijk de prijs. Alles kost geld en fietsen is een dure hobby. Met clubkleding slaan we de detailhandel als tussenstap over, waardoor de kleding flink lager uitvalt dan de prijzen die je in de winkel betaalt. Mooi toch, om op deze wijze voordeel te hebben?


MTB shirt en broek: