Zondag clubrit

Clubritten, het hele jaar door
Bij CTC fietsen we het hele jaar door, 52 zondagen per jaar. We zoeken voor iedere clubrit een fijne tocht in de omgeving van Utrecht uit. Iedere drie weken wordt een nieuwe gps-route, met de keuze uit drie verschillende afstanden, gereden. Op deze wijze verkennen we de wijde omgeving, waaieren we uit van de Utrechtse Heuvelrug, naar routes langs De Linge, het Groene Hart en zelfs stukjes Flevopolder worden meegepikt.

De duur van een clubrit is variabel, maar ga in ieder geval uit van 2 – 2,5 uur. We rijden in 3 verschillende snelheidsgroepen. De wegkapitein bespreek met jou welke snelheidsgroep jou het beste past.

1. Groep Niet Zo Snel (NZS) rijdt kruissnelheid 25-28 kmpu en een afstand tussen de 50-65 km
2. Groep SNEL rijdt kruissnelheid 28-32 kmpu en een afstand tussen de 70-100 km
3. Groep SNEL+ rijdt in de wintertijd kruissnelheid 32-35 kmpu en een afstand van 75-85 km en in de zomertijd 34-38 kmpu en een afstand van 85-100 km.

  • Wegkapitein aanwezig: ja
  • Datum: iedere zondag, het hele jaar door
  • Met ingang van de zomertijd wordt gestart om 9u, met ingang van de wintertijd wordt gestart om 10u
  • Aanmelden: nee, zorg dat je op tijd aanwezig bent
  • Na afloop drinken drinken we met de mensen die willen en kunnen een drankje op eigen kosten.

NB.
Wanneer je met ons meerijdt ben je verplicht om met helm op te rijden. We gaan er vanuit dat je fiets op orde is. Vergeet niet ook wat eten en drinken voor onderweg mee te nemen. En, let er op dat je kleding draagt die past bij het weer van die dag.

Lees ook: