Coaching in de winter

Train deze winter naar je fietsdoel in 2019

De winter, de donkere natte dagen als we het liefst nog een houtblok op het vuur gooien… Maar ook de tijd van het jaar waarin je de basis legt voor het volgende fietsseizoen. Hoe train je op een leuke manier de winter door? Hoe breng je structuur aan? En hoe zorg je ervoor dat je in 2019 klaar staat voor je fietsdoelen?

Persoonlijk trainingsschema

Natuurlijk is CTC Fietsen ook volop actief in de winter: core stability, trainen op vermogen, en natuurlijk gaan het mtb’en en de wegritten in het weekend gewoon door. Én dit jaar willen we iets extra’s doen op een manier die bij jou past: je maakt zelf je trainingsschema op weg naar jóuw fietsdoel in 2019.

Omdat je zelf je schema maakt kun je rekening houden met andere sporten en de beschikbare tijd in je eigen agenda. Dus sta je in de winter op het ijs, spring je van de racefiets op de mtb of heb je in de winter geen tijd om doordeweeks op de fiets te zitten dan is dat geen probleem.

Je staat er niet alleen voor: als je vragen hebt, je schema niet werkt zoals je had gehoopt, je even niet meer weet hoe verder te gaan, dan kijken trainers-coach Giel of Heinz met je mee.

Wat gaan we concreet doen?

  1. Op 22 oktober organiseren we de workshop “Je Persoonlijk Winter-trainingsprogramma maken”​ (volg deze link voor meer info). We geven je daarin de ‘theoretische basis’ om je trainingsschema te maken en gaan daar ook die avond mee aan de slag. Omdat je natuurlijk een schema wil dat bij jou past is het handig als je dan al een idee hebt van je fietsdoel(en) in 2019.
  2. Na de workshop volgt een intakegesprek, en werk je zelf je eigen trainingsschema uit. Wij helpen je daarbij met feedback en ideeën.
  3. Van november tot april volg je het programma.
  4. Om bij te houden hoe het gaat organiseren we vier keer een testmoment zodat je je voortgang kunt volgen en we indien van toepassing het schema kunnen aanpassen.
  5. Heinz en Giel zijn tussentijds bereikbaar voor je vragen en voor feedback.
Deelnemersinformatie en inschrijfformulier

Het programma “Coaching in de Winter” kent een beperkt aantal inschrijfplaatsen. Deelname gaat op volgorde van inschrijving. Je aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 26 oktober 2018.

* Er kunnen 10-12 mensen maximaal meedoen.
* Het programma is exclusief voor leden van de vereniging.
* Het begeleidingsprogramma betreft de periode half oktober 2018 – eind maart 2019
* Deelnemen aan het programma kost €45. Dat is inclusief een intakegesprek, de workshop “Je Persoonlijk Winter-trainingsprogramma maken”​, 5 maanden begeleiding, en 4 tussentijdse testmomenten met bijbehorende evaluatie. Trainingen die je wilt gaan volgen zijn niet opgenomen in de prijs.

Aanmeldformulier

Je opgeven voor het programma “Coaching in de winter” kan nu meteen via onderstaand aanmeldformulier, of tijdens de workshop “Je Persoonlijk Winter-trainingsschema maken”, en uiterlijk t/m vrijdag 26 oktober.