Gravel clubritten

De groep CTCers die regelmatig gravelt wordt steeds groter. Om te gravelen monteer je andere banden op je racefiets, gravel je op je atb/mtb of koop je een gravelbike. Je fietst meer in de natuur dan op je racefiets op verharde, half-verharde en niet-verharde wegen. Het is veel minder technisch dan mountainbiken. Heb je zin om mee te gaan? Ben je CTC-lid, meld je hieronder dan aan voor de appgroep. Als je nog geen lid bent kun je je aanmelden voor een proefrit. Tot binnenkort!

Gezamenlijke ritten in het weekend

We fietsen van september t/m juni ongeveer twee keer per maand en meestal op zaterdag een gravelroute, waarbij we afwisselend in de buurt of vanaf een andere mooie plek in Nederland starten. Ook doen we regelmatig mee met een georganiseerde tocht. Houd deze website in de gaten of meld je aan voor de appgroep, dan hoef je geen gravel tocht te missen!

Hieronder vind je de data waarop we er in het najaar van 2022 op uit trekken:

  • za. 17 september
  • za. 1 oktober
  • za. 15 oktober (introductierit)
  • za. 22 oktober
  • za. 5 november
  • za. 26 november
  • za. 10 december

We fietsen in groepen van maximaal zes personen tussen de 70 à 90 km. De groepsindeling wordt ter plekke op basis van snelheid bepaald. Ons principe: Samen Uit, Samen Thuis. We vertrekken om 10 uur.

Lid van CTC Fietsen? Kom in de gravel-appgroep

In onze Gravel-appgroep delen we de route van onze zaterdag tochten en spreken we een verzamelpunt af. We maken ook afspraken voor extra ritten in de buurt of nemen gezamenlijk deel aan tochten ergens in Nederland. Aanmelden voor deze appgroep kan door je naam en telefoonnummer te mailen naar contact@ctcutrecht.nl. Heb je suggesties voor een gravelrit? Mail de CTC gravel-coördinator Bart: bartvanha@gmail.com

Nog geen lid? Meld je aan voor een proefrit