Gravel clubritten

Gravelen? Je fietst meer in de natuur dan op je racefiets op verharde, half-verharde en niet-verharde wegen. Het is veel minder technisch dan mountainbiken, en voor mountainbikers is gravelen een mooie duurtraining. Om te gravelen monteer je andere banden op je racefiets, gravel je op je atb/mtb of koop je een gravelbike. Heb je zin om mee te gaan? Meld je hieronder aan voor de appgroep of maak een proefrit als je nog geen lid bent. Tot binnenkort!

Gezamenlijke rit op zaterdag

Van november t/m maart plannen we maandelijks op zaterdag een gravelroute; in de buurt of op andere plekken in Nederland. Seizoen ’20/’21 zit er op. In oktober vind je hier de data van de gezamenlijke gravelritten.

Lid van CTC Fietsen? Kom in de gravel-appgroep

In onze Gravel-appgroep delen we de route en spreken we een verzamelpunt af. We maken ook afspraken voor extra ritten in de buurt of nemen gezamenlijk deel aan tochten ergens in Nederland. Aanmelden voor deze appgroep kan door je naam en telefoonnummer te mailen naar contact@ctcutrecht.nl. Heb je suggesties voor een gravelrit? Mail de CTC gravel-coördinator Bart: bartvanha@gmail.com

Nog geen lid? Meld je aan voor een proefrit