Herfstrit & koers kijken

Na gesprekjes met leden ontstond gaandeweg dit jaar een puik nieuw idee: een CTC Fietsen “Herfst ride & koers meet-up”!

Die gedachte resulteerde in het volgende: op zaterdag 13 oktober fietsen we een extra rondje, om de zomer achter ons te laten en de mooie kanten van de herfst te verwelkomen. Deze datum is niet willekeurig gekozen.

Op 13 oktober wordt de afsluitende koers van het wieler-wedstrijdseizoen gereden: de Ronde van Lombardije. Aka “de koers van de vallende bladeren” (la corsa delle foglie morte, “de koers van de dode bladeren”). Deze wordt live uitgezonden, en wij hebben voor CTC Fietsen een flinke tafel gereserveerd bij Werkspoorcafe De Leckere, om daar onder genot van iets lekker, na het fietsen, koers te gaan kijken.

Ben je er bij zondag 13 oktober? Gezellig!

  • Datum: zaterdag 13 oktober 2018
  • Tijd: vertrek Kampong 12.30u, aankomst Werkspoorcafé +/- 15u
  • Routes: keuze uit een gravelroute (wisselende ondergrond, niet geschikt voor racefiets) of racefietsroutes (70km / 85km) of  een rit met de MTB-ers (verzamelplek wordt afgestemd in de MTb-app)
  • Wat jij doet: rijden & koers samen kijken -of- alleen rijden -of- alleen samen koers kijken in het café
  • Aanmelden: zorg dat je op tijd aanwezig bent voor de rit. Voor het café is het handig om vooraf een indicatie te hebben van het aantal mensen, zodat we weten of de gereserveerde tafel ongeveer voldoet.
  • Kosten: eerste rondje wordt betaald uit de CTC Fietsen-pot. Alles daarna is voor eigen rekening.

NB.1 – Het Werkspoorcafé ligt in een rustige omgeving. Echter, een slotje meenemen voor je fiets, is slim
NB.2 – De zondagochtend rit gaat ook gewoon door!

Fotowedstrijd

We voegen er ook nog een fotowedstrijdje aan toe: wie de fijnste CTC-Herfstfoto post in de groepsapp die dag, wint! Kiezen doen we natuurlijk gezamenlijk, in het café. We verwachten veel mooi beeld en veel creativiteit!