CTC Fietsen biedt in het winterseizoen zowel wattbiken als core stability trainingen aan voor leden. Op deze manier kun je in de winter je kracht en conditie effectief onderhouden​.

1. Wattbiken

Meer informatie over het Wattbiken najaar 2021 volgt binnenkort!

2. Core stability

Ook dit jaar bieden we de Core Stability training weer aan op Zoom. Het was erg leuk en goed vorig jaar en op deze manier kunnen maatregelen, capaciteit beperkingen van de locatie en weersinvloeden ons niet weerhouden om te trainen!

Onder core worden de rug, buik en het bekkengebied verstaan. Door consequent core stability oefeningen te doen, ben je minder vatbaar voor blessures en verbeteren je sportprestaties. Tijdens de training doen we krachtoefeningen die specifiek voor fietsers interessant zijn.

In de serie train je spiergroepen die jou de vereiste stabiliteit geven voor op de fiets. Je leert je balans te houden in speelse trainingsvormen. Je komt uit de trainingen met een verhoogde kracht op de pedalen. Je bent klaar voor het fietsen in het voorjaar!

  • Trainer: Barbara Kreijtz van mtbtraining.org
  • Wanneer: in de wintermaanden op donderdagavond om 20.00 uur
  • Trainingsduur: 60 minuten
  • Locatie: via Zoom
  • Kosten: € 85 voor een serie van 16 trainingen
  • Trainingsperiode: de trainingen starten op donderdag 4 november 2021

Minimaal aantal deelnemers: 12
Bij meer dan 15 deelnemers wordt de prijs naar beneden bijgesteld.

Let op: indoor trainingen zijn alleen toegankelijk voor leden van CTC Fietsen. Nog geen lid? Je bent al lid van CTC Fietsen voor €35 per jaar. Schrijf je hier direct in!

Aanmelden indoor trainingen