Aanmelden

Kom bij de club! Want als lid van CTC geniet je extra. Je rijdt namelijk een heel jaar door mee op de mountainbike, racefiets of gravelbike. Er rijdt altijd een weg- of boskapitein mee. Bovendien krijg je korting op trainingen of workshops en heb je voorrang bij het inschrijven daarvoor. Daarbij ben je als CTC lid ook automatisch lid van NTFU. Het NTFU lidmaatschap biedt veel voordelen waaronder een fiets- en ongevallen verzekering.

Voordat je lid wordt, vragen wij je allereerst twee proefritten mee te fietsen. Vul je gegevens – die noodzakelijk zijn voor je verzekering tijdens de clubritten – in om je inschrijving definitief te maken. Je ontvangt na het insturen van dit formulier een welkomstmail die je proefrit bevestigt.

AANMELDEN VOOR DE PROEFRITTEN

Kosten voor het lidmaatschap per jaar

Vanaf 1 januari 2023 kost het lidmaatschap € 73,00. Van het lidmaatschap gaat € 38,08 naar NTFU en € 34,92 naar CTC.

Meld je je na 1 augustus 2023 als lid aan dan bieden wij jou een XL lidmaatschap 2023 – 2024 aan. Je bent dan het resterende jaar en geheel 2024 lid. Dit lidmaatschap kost € 107,00.

Opzeggen

Je gaat een lidmaatschap aan voor een geheel kalenderjaar, van 1 januari t/m 31 december. Beëindigen van lidmaatschap kan per einde van het kalenderjaar. De opzegtermijn is uiterlijk 8 weken voor de start van een nieuw jaar. Eerder opzeggen dan per 31 december kan ook. Bij tussentijds opzeggen is er geen restitutie van lidmaatschap.

Bij het beëindigen vervallen ook de voordelen van het lidmaatschap. Blessures, vakanties, verhuizingen en dergelijke zijn geen reden om het lidmaatschap eerder te beëindigen of voor kwijtschelding van contributie.

Opzeggen kan alleen via het digitale uitschrijfformulier.