Inschrijven

Kom bij de club! Want als lid van CTC geniet je extra. Voor  € 72,50 per jaar rijd je namelijk een heel jaar door mee op de mountainbike, racefiets of gravelbike. Er rijdt altijd een weg- of boskapitein mee. Bovendien krijg je korting op trainingen of workshops en heb je voorrang bij het inschrijven daarvoor. Dus waar wacht je op, schrijf je in en kom fietsen bij CTC. Daarbij ben je als CTC lid ook automatisch lid van NTFU. Het NTFU lidmaatschap biedt veel voordelen waaronder een fiets- en ongevallen verzekering.

Inschrijven

Kosten per jaar

Vanaf 1 januari 2022 kost het lidmaatschatmaatschap € 72,50. Van het lidmaatschap gaat € 37,50 naar NTFU en € 35,00 naar CTC.

Opzeggen

Je gaat een lidmaatschap aan voor een geheel kalenderjaar, van 1 januari t/m 31 december. Beëindigen van lidmaatschap kan per einde van het kalenderjaar. De opzegtermijn is uiterlijk 8 weken voor de start van een nieuw jaar. Eerder opzeggen dan per 31 december kan ook. Bij tussentijds opzeggen is er geen restitutie van lidmaatschap.

Bij het beëindigen vervallen ook de voordelen van het lidmaatschap. Blessures, vakanties, verhuizingen en dergelijke zijn geen reden om het lidmaatschap eerder te beëindigen of voor kwijtschelding van contributie.

Opzeggen kan alleen via het digitale uitschrijfformulier.