Lidmaatschap

Met een lidmaatschap bij CTC Fietsen kan je het hele jaar door fietsen. 52 weken per jaar organiseren we door wegkapiteins begeleidde ritten op de racefiets en mountainbike. Alleen leden kunnen meedoen aan de spinning en core stability wintertrainingen. Uiteraard krijgen leden van de vereniging voorrang bij inschrijving voor trainingen, workshops en andere activiteiten én betalen daar ook een lager deelname tarief voor.

Inschrijven bij CTC Fietsen

Inschrijven als lid van de vereniging kan alleen via het digitale aanmeldformulier.

Een jaar lidmaatschap kost in €35,- Daarmee bezit je een basis lidmaatschap. Je kan vervolgens optioneel kiezen voor het volgen van trainingen, deelname aan één of meer workshops en andere activiteiten, of het aanschaffen van clubkleding.

Het CTC-lidmaatschap loopt per kalenderjaar (van 1 januari tot en met 31 december). Gedurende het hele jaar kan je lid worden, de prijs wordt naar rato per kwartaal berekend. Je lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd. Na aanmelding ontvang je een welkomstbericht. Voor de betaling ontvang je per e-mail een factuur van de penningmeester.

Kosten lidmaatschap:

  • Aanmelding in maanden januari t/m maart: €35
  • Aanmelding in maanden april t/m juni: €26,25
  • Aanmelding in maanden  juli t/m september: €17,50
  • Aanmelding in maanden oktober t/m december: €8,75
Beëindigen van lidmaatschap

Je bent lid van CTC Fietsen, totdat je zelf je lidmaatschap opzegt. Een lidmaatschap wordt aangegaan voor een geheel kalenderjaar, van 1 januari t/m 31 december. Beëindigen van lidmaatschap kan per einde van het kalenderjaar. De opzegtermijn is uiterlijk 8 weken voor de start van een nieuw jaar. Eerder opzeggen dan per 31 december kan ook. Bij tussentijds opzeggen is er geen restitutie van lidmaatschap.

Bij het beëindigen vervallen ook de voordelen van het lidmaatschap. Blessures, vakanties, verhuizingen en dergelijke zijn geen reden om het lidmaatschap eerder te beëindigen of voor kwijtschelding van contributie.

Opzeggen kan alleen via het digitale uitschrijfformulier.

Aanmelden proefrit

Wil je eerst de sfeer proeven voordat je je aanmeldt? Geef je dan op voor een gratis proefrit. Pas na twee maal proefrijden vragen we je een besluit te nemen.

Wil je wel meefietsen, maar twijfel of je goed genoeg bent? Ieder jaar in april organiseren we Opstapmaand April: daarin kun je ervaren hoe het is om in (kleine) groepen te fietsen.