Inschrijven

Kom bij de club! Want als lid van CTC geniet je extra. Voor € 72,50 per jaar rijd je namelijk een heel jaar door mee op de mountainbike, racefiets of gravelbike en ben je ook lid van NTFU. Er rijdt altijd een weg- of boskapitein mee. Bovendien krijg je korting op trainingen of workshops en heb je voorrang bij het inschrijven daarvoor. Dus waar wacht je op, schrijf je in en kom fietsen bij CTC.

Inschrijven

Kosten per jaar

Een jaar lidmaatschap CTC Fietsen kost in 2021 €72,50 (€ 35 contributie plus €37,50 lidmaatschap NTFU). Je lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd. Je ontvangt t.z.t. van de penningmeester (penningmeester@ctcutrecht.nl) een factuur voor je lidmaatschap, tot die tijd hoef je niks te doen.

Opzeggen

Je gaat een lidmaatschap aan voor een geheel kalenderjaar, van 1 januari t/m 31 december. Beëindigen van lidmaatschap kan per einde van het kalenderjaar. De opzegtermijn is uiterlijk 8 weken voor de start van een nieuw jaar. Eerder opzeggen dan per 31 december kan ook. Bij tussentijds opzeggen is er geen restitutie van lidmaatschap.

Bij het beëindigen vervallen ook de voordelen van het lidmaatschap. Blessures, vakanties, verhuizingen en dergelijke zijn geen reden om het lidmaatschap eerder te beëindigen of voor kwijtschelding van contributie.

Opzeggen kan alleen via het digitale uitschrijfformulier.