Lid worden

Lid worden van CTC Fietsen biedt veel voordelen. Het hele jaar door organiseren we ritten op de racefiets, gravel- en mountainbike met begeleiding door een wegkapitein waar je aan kunt deelnemen. Ook heb je als lid voorrang bij inschrijving op trainingen, workshops en andere activiteiten die CTC organiseert en je betaalt hiervoor een lagere deelnemersprijs dan niet-leden.

Lid worden

Een basis lidmaatschap kost €35,- per jaar. Het CTC-lidmaatschap loopt per kalenderjaar (van 1 januari tot en met 31 december). Inschrijven als lid van de vereniging kan via het digitale aanmeldformulier.

Gedurende het hele jaar kan je lid worden, de prijs wordt naar rato per kwartaal berekend. Je lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd. Voor de betaling ontvang je per e-mail een factuur van de penningmeester.

Opzeggen

Een lidmaatschap wordt aangegaan voor een geheel kalenderjaar, van 1 januari t/m 31 december. Beëindigen van lidmaatschap kan per einde van het kalenderjaar. De opzegtermijn is uiterlijk 8 weken voor de start van een nieuw jaar. Eerder opzeggen dan per 31 december kan ook. Bij tussentijds opzeggen is er geen restitutie van lidmaatschap.

Bij het beëindigen vervallen ook de voordelen van het lidmaatschap. Blessures, vakanties, verhuizingen en dergelijke zijn geen reden om het lidmaatschap eerder te beëindigen of voor kwijtschelding van contributie.

Opzeggen kan alleen via het digitale uitschrijfformulier.

Aanmelden proefrit

Wil je eerst de sfeer proeven voordat je je aanmeldt? Geef je dan op voor een gratis proefrit. Pas na twee maal proefrijden vragen we je een besluit te nemen.

Wil je wel meefietsen, maar twijfel of je goed genoeg bent? Ieder jaar in april organiseren we Opstapmaand April: daarin kun je ervaren hoe het is om in (kleine) groepen te fietsen.