Najaar: MTB weekend

Heb je het 2019 MTB-weekend gemist? Ook in 2020 wordt er ongetwijfeld weer een club-weekend georganiseerd. Hou deze pagina in de gaten, of informeer naar de plannen bij Reinart, Judith en René van de Mountainbike-commissie via e-mail mtb@ctcutrecht.nl

Het verslag van het 2019 najaarsweekend kan je hier nalezen: https://ctcutrecht.nl/2019-mtb-herfstweekend-winterberg/

 


25 t/m 27 oktober 2019: MTB-weekend

Het jaarlijkse mountainbike-weekend is een mooie traditiegeworden bij CTC Fietsen! Ook dit jaar hebben een mooie plek gevonden met een bijpassend programma, geschikt voor mountainbiker met enige ervaring tot gevorderde mountainbikers (het weekend is niet geschikt voor echte beginners).

Op naar het Bergisches Land in Duitsland!

Goed bereikbaar vanaf Utrecht ligt deze verborgen parel. Met meren, heuvels en bossen is het een mekka voor sporters die de natuur in willen. Maar ook pittoresk met vakwerkhuizen, kastelen en paleizen. En voor de inwendige mens is het er heerlijk, want de Bergische Kaffeetafel is ongekend: wafels, rijstebrij, fruitcake, versgebakken krenten- en roggebrood met worst, gezouten vlees en kazen. Optioneel kun je afronden met een of twee glaasjes lokale Schnaps. Die Duitse specialiteiten gaan er vast in als koek….!

Maar goed, wij zijn er natuurlijk vooral voor het mountainbiken! We fietsen als groep en volgens het SUST principe: Samen Uit Samen Thuis. Iedereen kan lekker moe thuis komen, met verbeterde techniek, en met kilometers gezamenlijk plezier bij het ontdekken van de omgeving.

Ga je mee? Geef je snel op!

Bij genoeg aanmeldingen gaan we het weekend definitief inregelen. Wij zoeken een locatie met gezamenlijke woonkamer, keuken en meerdere slaapkamers. Kosten komen uit op ongeveer €200 pp voor 3 dagen MTB-en, overnachting en diner. Dit is exclusief het vervoer naar Duitsland en weer terug naar huis.

Aanmelden doe je via deze link: https://jasmone.nl/ctc-weekend/

Heb je eerst nog vragen: stel ze aan Reinart of Jasper of mail naar mtb@ctcutrecht.nl