Najaar: MTB weekend *

2017: MTB-weekend in de Eifel
In het weekend van 27 tot en met 29 oktober organiseren we weer een spetterend MTB-weekend! * Om mee te gaan hoef je geen lid van de vereniging te zijn, wel moet je heel veel zin hebben in mountainbiken 🙂

We gaan naar de regio rond Nideggen in de Eifel. Daar zijn veel mooie routes te rijden, zie voor een voorproefje: http://www.freifahrt-eifel.de/de/routen-dueren.

We hebben een mooi en uitdagend programma voor ogen, geschikt voor mountainbikers met enige ervaring tot gevorderde mountainbikers. Behalve het verbeteren van de techniek, zullen we tijdens dit weekend vooral ook de omgeving van dit deel van de Eifel gaan verkennen. We fietsen volgens het SUST principe, Samen Uit Samen Thuis, maar iedereen zal lekker moe worden!

Als je vrijdag overdag al kan komen, fietsen we een korte route. Later aansluiten is ook mogelijk. Zaterdag en zondag fietsen we een wat langere route. Zondag is er voor de liefhebbers (met fully’s en bescherming etc.) de mogelijkheid om naar bikepark Hürtgenwald te gaan.

Interesse?

Wil je mogelijk mee? Heb je vragen? Vul dan onderstaand formuliertje in, en we houden je op de hoogte.