Nieuwjaarsrit (snerttocht)

Zondag 12 januari 2020

We beginnen als altijd het nieuwe jaar met een frisse neus op de fiets, om na afloop met een rode neus in het clubhuis bij Floris te genieten van de allerbeste huisgemaakte (vegetarische) snert van Utrecht!-

Programma
– 10u   verzamelen en vertrek voor de nieuwjaarsrit
– 12.15-12.30u  alle groepen en groepjes zijn weer terug
– 12.30u-13.30u verse snert van Floris

Er zijn verschillende afstanden en snelheden om uit te kiezen. Met iedere groep fietst een wegkapitein mee, om de snelheid en de route aan te geven. Er fietsen drie groepen: een mountainbikegroep, en twee racegroepen: NZS (25-28 kmpu) en SNEL (28-32 kmpu).

Aanmelden voor de rit hoeft niet, je zorgt gewoon dat je op tijd aanwezig bent. De mountainbikers spreken startplek af in de app, en de wielrenners vertrekken om 10u -als altijd- vanaf het clubhuis cricket. Als we ervoor zorgen dat we allemaal rond 12.15u terug zijn onze rit, vallen we met onze neus in de boter, en kunnen we gezamenlijk opscheppen!

Introducés zijn van harte welkom, maar zij moeten zich ook wel altijd even aanmelden voor de rit, zodat de wegkapitein van de groep weet waar hij/zij rekening mee kan houden.

  • Wegkapitein aanwezig: ja
  • Datum: zondag 12 januari 2020
  • Aanmelden: niet voor het fietsen, zorg dat je op tijd aanwezig bent
  • Aanmelden snert: ja! Geef je op vóór woensdag 8 januari
  • Extra kosten? Nee. Maar, een vrijwillige bijdrage voor de lunch mag altijd.
Aanmelden snert

Omdat de ingrediënten voor de snert ook ingekocht moeten worden is het nodig om vooraf in te schatten hoeveel mensen er komen. Niet fietsen en wel snert eten kan natuurlijk ook. Geef het voor woensdag 8 januari door als je gezellig mee-eet!