Opstapmaand april *

Het wielrennen heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. In bijna ieder huis is wel een racefiets te vinden. En iedereen in Nederland kan fietsen, op de stadsfiets….

Een racefiets is toch net even anders: je gaat sneller, je banden zijn smal, het is druk op de weg, en het schakelen en remmen vraagt je aandacht. Laat dat vooral je pret niet drukken. Bij CTC Fietsen helpen we je graag op weg wanneer je nog wat moeite hebt om de controle te krijgen over je racefiets.

Met het voorjaar in de lucht kriebelt het onvermijdelijk, de fiets lonkt! Wat doe je als daarmee ook de twijfel toeslaat? Ben je wel op conditie? Hoe hard gaat jouw fietsmaatje en kan je het bijbenen? Fietsen in een groep is makkelijker en gezellig, maar wat als je het ook best eng vindt?

De opstapmaand, dat is…
In april organiseren we 4 keer op dinsdagavond deze basistraining. Kleine groepjes, veel persoonlijke aandacht, een gediplomeerd trainer. Jij kan op jouw gemak ervaren hoe je ervoor staat, het gezellig en makkelijker is om in een groepje te fietsen, en uitdenken hoe je verder wilt.

* Voor niet-leden is de Opstapmaand April een goede manier om met wielrennen én met CTC Fietsen kennis te maken.

  • Gediplomeerde trainer aanwezig: ja
  • Data: 4 mogelijkheden om uit te kiezen, 3, 10, 17 of 24 april 2018
  • Starttijd: 18.45u
  • Duur: ongeveer 90 minuten
  • Vooraf aanmelden: ja
  • Kosten: €2

Lees ook eens:
Het interview met één van onze wegkapiteins door Zijwielrent: 10 tips om ontspannen in een groep te fietsen

Aanmelden basistraining