Aanmelden proefritten wielrennen

Kom kennismaken met CTC Fietsen en meld je aan voor een gratis proefritten wielrennen in een groep die past bij jouw snelheid en niveau. Je krijgt vooraf bericht om een passende datum af te spreken, zodat de wegkapitein op de hoogte is dat je komt. Zorg ervoor dat je fiets in orde is en pas je kleding aan de weersomstandigheden aan. Tot snel! Bekijk vooraf even de gedragscode.

Proefrijders wordt door CTC Fietsen aangemeld bij de NTFU en zijn daarmee gratis verzekerd tijdens de clubritten. Deze verzekering is één maand geldig en gaat in op het moment van je eerste proefrit. Mocht er schade aan je fiets ontstaan door een ongeval dan is de fiets verzekerd tot maximaal € 500,-. Het eigen risico bedraagt € 50,-.

AANMELDEN VOOR DE PROEFRITTEN

Verzamelplek

Het cricketpaviljoen van SV Kampong, Mytylweg 15 in Utrecht is onze uitvalsbasis. Je vindt ons als je aan de linkerkant van de weg door de hekken heen fietst. Daar verzamelen we voor zowel de wekelijkse clubritten als voor de trainingen op de racefiets. Clubritten voor gravelen en mountainbiken starten op een afgesproken plaats. Na de verwerking van jouw aanmelding laten we je weten waar we op de dag van jouw proefrit starten.