April: trainingsweekend *

Ieder  jaar in april, aan de start van het wielerseizoen, organiseren we een trainingsweekend vlak over de grens van Nederland. We zoeken een locatie uit waar we meer kunnen klimmen dan op de Utrechtse Heuvelrug, en tegelijkertijd op behapbare afstand van Utrecht ligt.

Het trainingsweekend is geschikt voor alle niveaus: beginners, ervaren en gevorderden wielrenners/mountainbikers. Tijdens het weekend gaan CTC trainers mee om je tips en advies te geven. Bovenal gaan we mooie routes rijden, met verschillende lengtes, en tal van klimmetjes. Tijdens het weekend kan jij, aan het begin van het wegseizoen, (weer) ervaren hoe het is om te klimmen en hoogtemeters te maken.

* Zin om mee te gaan, maar geen lid van de vereniging? Om mee te gaan met het trainingsweekend hoef je geen lid te zijn.

Houffalize

Dit jaar is het weekend is gepland van 13 – 15 april 2018. We gaan naar Houffalize, walhalla voor zowel wielrenners als mountainbikers.

Het weekend behelst in grote lijnen:
  • Vrijdag aankomst. Afhankelijk van jouw aankomsttijd heb je wel/niet de tijd om een verkenningsrondje te rijden.
  • Zaterdag: ’s morgens een clinic klimmen & dalen voor  wielrenners, en een verrassingsactiviteit. In de middag rijden we een extra ronde, met een afstand naar keuze.
  • Zondags rijden we in de ochtend een mooie rit. Rond 14u verzamelen we weer in het huis om te douchen en te eten, waarna we weer afreizen naar huis.
  • Onze magistrale fietsende koks gaan mee. Dat staat garant voor vers, biologisch, lekkerrrrrr, en gevarieerd. Je krijgt 2x ontbijt en 2x diner verzorgd, en we zorgen voor snacks en drinken in het huis.
  • Er kunnen maximaal 22 personen mee;
  • De kosten zullen rond de €150 en €200 euro per persoon uitkomen. De prijs is mede afhankelijk van het aantal deelnemers. Hoe meer mensen meegaan, hoe lager de kosten.
  • We gaan daarbij uit van eigen vervoer en het zelf betalen van hapjes/drankjes buiten de deur.