Wat vinden we er van?

Er wordt van alles georganiseerd binnen CTC. Er is keuze, en dan is de vraag: wat wil jij?

Wat vind jij het best, mooist, belangrijkst? Geef je mening en besluit mee….


20 februari 2015:                        – de stemmen zijn geteld, deze poll is gesloten – 

CTC Fietsen thema-avonden, lezingen en workshops

Sinds de oktober 2014-ledenvergadering heeft vereniging CTC Fietsen een operationele commissie Lezingen & Workshops. Na een periode van veel denkwerk en wijn hebben we een concept en uitgangspunten:

De thema-avonden/workshops

  • vinden plaats op een woensdagavond van 19:30 – 22:00,
  • staan open voor CTC leden, niet-leden en introducés,
  • kosten afhankelijk van de prijs voor het inhuren van een expert tussen de € 5 en € 15; niet-leden betalen € 2,50 meer,
  • koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

De eerste bijeenkomst vindt plaats op woensdagavond 15 april. Maar wat gaan we dan doen? Geef aan wat je voorkeur is, de meeste stemmen gelden. Stemmen worden tot 9 maart meegeteld, én je mag meerdere voorkeuren tegelijk aangeven. Toelichting op de thema’s vind je hieronder.

We zijn benieuwd! Boukje en Ronald

 

  • Sportvoeding gegeven door Janneke Pieterson van de Sportkeuken, diëtist en specialist in sportvoeding. Janneke legt ons uit wat en hoeveel we nou echt verbruiken en nodig hebben tijdens een tocht. Janneke kookt al 3 jaar (o.a. tijdens de Tour de France) voor Team Giant-Shimano. Maar ook voor gewone sportieve stervelingen als wij heeft Janneke veel in petto. Prijs: 12,50 leden / 15,00 introducés en niet-leden. 
  • Gps minicursus: neem je laptop en je gps mee. Deskundige heavy users binnen CTC nemen met jou de ins en outs door: hoe maak en bewerk ik een route? Bij welke routesites kan je terecht, hoe maak je uploads en downloads? Hoe navigeer je aan de hand van de route? Welke informatie wordt opgeslagen over jouw prestatie en hoe lees je die uit? Je leert door het zelf te doen! Prijs: 5,00 leden / 7,50 introducés en niet-leden.
  • Fietsreparatie en -onderhoud voor dummies. Een band verwisselen is al geen eitje, en hoe je onderweg je gebroken ketting repareert is een volslagen raadsel. Hoe haal je een te grote slag uit je wiel? En door welke truc kan je toch fietsen met een gebroken derailleur? Deze workshop, verzorgd door CTC-leden, mag je niet missen als je regelmatig met je racefiets op pad gaat en vlot door wilt kunnen fietsen na/met een klein mankement! Prijs: 5,00 leden / 7,50 introducés en niet-leden.
  • Fietsonderhoud voor gevorderden: wil je meer zelf kunnen sleutelen aan je fiets? Dan is deze workshop iets voor jou. Rinus van Cycle Works –gepokt en gemazeld in fietsonderhoud- zal je zelf aan de slag laten gaan met het verwisselen van een cassette, het vervangen van een remkabel en het goed afstellen van een derailleur. Jij hebt de fiets, hij heeft de kennis en het gereedschap. En natuurlijk kan je ter plekke ook wat reservespullen inslaan. Prijs 12,50 leden / 15,00 introducés en niet-leden.
  • Ik wil gericht trainen! Op de weg en tijdens de indoortrainingen vallen veel trainingstermen: hartslagreserve, supercompensatie, omslagpunt, extensieve duurtraining, HITT, periodisering…. Is het nog te volgen? En is het ook toe te passen als er geen individuele begeleiding is van een CTC-trainer? Daarom deze thema-avond, verzorgd door CTC-trainers, waarbij we natuurlijk ook aan de slag gaan met jouw hartslagwaarden en trainingszones. Prijs: 5,00 leden / 7,50 introducés en niet-leden.
  • Heb jij zelf ideeën voor een workshop en workshopgever, laat het weten in het veld “other”!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: