Wielrentrainingen

Hou je van wielrennen, dan is de kans groot dat je beter wilt worden. Sterker, sneller, vaardiger, meer zelfverzekerd, met meer beheersing op hoger tempo de bocht door…En trainen is leuk! In een korte tijd maak je gegarandeerd stappen. De trainingen zijn voor mensen die de basis van het wielrennen beheersen, of je nu lid of nog geen lid bent van CTC.

Tip: de trainingen zijn niet geschikt als je de basis van het wielrennen nog niet beheerst. Doe dan eerst een kennismakingstraining.

Doelgericht trainen

In 2021 zijn we van plan om in april te starten met 3 blokken van 4 trainingen op donderdagavond.
Je kunt eerst jouw trainingsdoelen helder krijgen tijdens de kennismakingsworkshop op 15 maart.

Jij houdt jouw persoonlijke doel voor ogen, wij motiveren je en zorgen ervoor dat je gerichte trainingen krijgt waarmee jij jezelf verbetert!

Je traint in een groep die past bij jouw niveau. Leer je sneller, ben je meer ervaren of sterker? De trainingen zijn zo opgebouwd en worden dusdanig begeleid, dat je ondanks onderlinge verschillen toch met elkaar samen kunt trainen. We houden daarbij jouw persoonlijke ontwikkeling in het oog. Zo krijg je in subgroepjes uitdaging op jouw niveau zodat je sneller, sterker en zelfverzekerder wordt.

Door Corona blijft het op dit moment lastig plannen. Zodra we zeker weten dat de trainingen doorgaan, kun je je hier aanmelden.

Kosten

Info volgt zodra indeling trainingsblokken definitief bekend zijn.

Aanmelden

Is nu nog niet mogelijk!