Workshops 2019

Omdat we het leuk vinden om meer uit onze hobby te halen organiseren we regelmatig workshops. Bijvoorbeeld over fietsonderhoud, het gebruik van GPS of over het belang van een goeie trainingsopbouw. Soms geven leden van CTC Fietsen de workshop, soms huren we een externe deskundige in.

Vaak zijn de workshops ook toegankelijk voor mensen die (nog) geen lid zijn van de vereniging. Die workshops hebben een * in de titel. Als lid van de vereniging heb je uiteraard bij inschrijving voorrang op niet-leden, én ontvang je korting.

We zijn druk bezig met het regelen van workshop leiders voor de workshops die we in 2019 willen organiseren. De volgende data staan al vast: 1 april clinic baanwielrennen (Velodrome Amsterdam), 15 april workshop GPS (clubgebouw Kampong Cricket) en 13 mei workshop racefiets onderhoud voor beginners (bij CycleWorks). Binnenkort vind je alle informatie over de workshops hieronder.

 

Aanmelden voor een workshop? Of heb je een vraag of suggestie? Mail Boukje naar workshop@ctcutrecht.nl

Crosstechnieken voor graveleurs

Reinhout Lenten van Cycle55 geeft op zaterdag 26 januari voor CTC de workshop Crosstechnieken voor Graveleurs. Met daarin:

De workshop wordt gegeven vanaf De Proloog in Amerongen. Daar kunnen we ons omkleden, en desgewenst na afloop douchen.

Doe je mee aan de workshop? Introducé's zijn ook welkom.
Vul dan onderstaand formulier in. Er is voor maximaal 10 deelnemers plaats.
  • Datum: zaterdag 26 januari 2019
  • Tijd: van 10u tot 14.30u (4,5 uur)
  • Aantal deelnemers: maximaal 10 personen, er is nog plaats voor 5 personen
  • Prijs: €327 (bij 10 deelnemers €32.70 pp - | niet-leden betalen €2,50 meer pp)
Aanmelden