Workshops

Omdat we het leuk vinden om telkens nieuwe dingen te proberen én om het plezier in het fietsen te vergroten organiseren we regelmatig clinics en workshops. Zo organiseerden we een clinic baanwielrennen, een clinic BMXen en een clinic Strandbiken. Workshops over fietsonderhoud, het gebruik van GPS, sportvoeding en het belang van een goeie trainingsopbouw worden bijna jaarlijks gehouden. Soms geven leden van CTC Fietsen de workshop, soms huren we een externe deskundige in.

Meestal zijn de workshops ook toegankelijk voor mensen die (nog) geen lid zijn van de vereniging. Die workshops hebben een * in de titel. Als lid van de vereniging heb je uiteraard bij inschrijving voorrang op niet-leden. Als niet-lid betaal je een hogere deelnemersprijs.

Ook in 2020 organiseren we maandelijks een clinic of workshop. Op 25 januari startten we met een clinic Strandbiken, op 10 februari organiseren we een workshop Sportvoeding en op 16 maart een workshop GPS. Lees hieronder voor meer informatie en aanmelden.

Later dit voorjaar organiseren we een workshop voorkomen en omgaan met blessures en een carrousel fietsonderhoud. Informatie hierover vind je binnenkort op deze pagina. Heb je een wens of suggestie? Mail Roy, Huub & Boukje naar workshop@ctcutrecht.nl

Haal meer uit je GPS *

Maandag 16 maart 2020

Tegenwoordig fietsen we bijna allemaal met een GPS, maar wat kan je er eigenlijk allemaal mee?

Wil je optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van je GPS apparaat? Kom dan naar deze workshop en neem je laptop en GPS mee. CTCers Camille en Magiel zijn beschikbaar voor een 'vragenuurtje XL' om je zo goed mogelijk op weg te helpen wat betreft het gebruik van een GPS op je fiets.

lees verder

Het wordt een interactieve workshop, toegespitst op jouw concrete vragen. Na je aanmelding vragen we je daarom wat voor GPS apparaat je hebt, welke software je gebruikt en welke vragen/problemen je hebt. Camille en Magiel zorgen dat ze voorbereid zijn en gaan tijdens de workshop concreet met jouw vragen aan de slag. Zo weet je zeker dat je iets opsteekt van deze workshop!

Programma:

19:45 Ontvangst met koffie/thee

20:00 Start workshop

22:00 Einde

Kosten: € 5,00 (€ 10,00 voor introducés)

Locatie: Clubgebouw Kampong Cricket

Aanmelden:

˄

 

Fietsdoelen en trainingsopbouw *

Maandag 6 april 2020

In april start het buitenseizoen. Wat wil je dit jaar bereiken, en hoe kun je de buitentrainingen van CTC benutten om dit doel te bereiken? Tijdens deze workshop gaan de CTC trainers met jou aan de slag om je persoonlijke fietsdoelen te vertalen naar een daarbij passende trainingsopbouw.

lees verder

Of je nu harder, verder of makkelijker wilt fietsen, of wilt trainen voor een zware toertocht, op deze avond maken zij voor elk doel een passend plan.

Programma:

19:45 Ontvangst met koffie/thee

20:00 Start workshop

22:00 Einde

Kosten: € 5 (€ 10 voor introducés)

Locatie: Clubgebouw Kampong Cricket

Aanmelden:

˄