Workshops

Ongeveer zes keer per jaar kun je meedoen aan een workshop of clinic, bijvoorbeeld over het gebruik van je GPS, fietsonderhoud, sportvoeding of trainingsopbouw.  Soms geven leden van CTC Fietsen de workshop, soms huren we een externe deskundige in. Ook als je (nog) geen lid bent kun je vaak meedoen. Je betaalt dan een hogere deelnemersprijs. Als lid van de vereniging heb je uiteraard voorrang op niet-leden bij inschrijving.

Heb je een wens of suggestie? Mail Roy, Patricia en Boukje naar workshop@ctcutrecht.nl

Clinic voor racefietsers

Zaterdag 12 juni, Nedereindse Berg 

-Heb je ook zo’n zin om je clubgenoten (weer) te ontmoeten?

-Wil jij (beter) leren om in een groep te rijden -> hoe reageer je op anderen, hoeveel afstand houd je en hoe wissel je af?

-Wil je meer controle hebben bij bochten, slalommen en remmen?

-Heb je zin in een kort (groeps)wedstrijdje om je krachten te meten met je clubgenoten?

Meld je dan aan voor de clinic die wij op zaterdag 12 juni voor leden organiseren op het wielerparcours Nedereindse Berg. De clinic wordt verzorgd door Nelly Voogt, bekend van het platform vrouwenwielrennen. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen schakelt ze extra trainers in. Zij begeleid(t)(en) ons bij de verschillende onderdelen zoals groepsrijden, fietsbeheersing en als afsluiting een competitief element.

De clinic is voor clubgenoten die het afgelopen jaar lid werden een mooie manier om andere CTC’ers te ontmoeten, maar uiteraard is iedereen welkom. 

Programma

Datum: zaterdag 12 juni

Ontvangst: tussen 15.00 en 15.30 uur

Training: tussen 15.30 en 18.30 uur

Einde programma: 19.00 uur

Kosten: € 15 (inclusief consumptie)

Locatie: Wielerparcours Nedereindse Berg Nieuwegein

Aanmelden: