Mountainbiken

CTC Fietsen is de Utrechtse wielervereniging waar mountainbikers volop hun hart kunnen ophalen. We mountainbiken het hele jaar door, 52 weken per jaar. Het is heerlijk om buiten te zijn en om jezelf uit te dagen! Maar ook om te ervaren dat je beter wordt.

We fietsen vanuit het SUST principe (samen uit, samen thuis); er rijdt altijd een wegbegeleider mee. In de groep pak je je eigen tempo, tussendoor wachten we op elkaar. Samen fietsen is gezelliger, én veiliger!

Bij CTC Fietsen mountainbiken we het hele jaar door op zaterdagmiddag. In de zomermaanden pakken we de dinsdagavond erbij. Eens in de maand verzamelen we voor een NTFU MTB toertocht ergens in het land. En we plannen tenminste 1x per jaar in het najaar een weekendje weg. In overleg met elkaar ontwikkelen we trainingsseries op verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden.

* Gericht trainen in specifieke blokken
Naast onze wekelijkse ritten bieden we vanuit de verenging regelmatig trainingsseries aan. Dat doen we in thema’s. Om mee te kunnen trainen hoef je geen lid van de vereniging te zijn. Lees er in de link meer over.