cTc Fietsen Utrecht

Onze activiteiten

Workshops en clinics

Een aantal keer per jaar organiseren we een workshop of clinic. Bijvoorbeeld over het gebruik van je GPS, fietsonderhoud, sportvoeding of trainingsopbouw. Soms geven leden van cTc Fietsen de workshop, soms huren we een externe deskundige in. Vaak kunnen ook niet-leden van cTc deelnemen.

Verenigingsweekend

Ieder jaar organiseren we in april een verenigingsweekend vlak over de grens van Nederland. We zoeken een locatie waar we méér kunnen klimmen dan op de Utrechtse Heuvelrug, maar die tegelijkertijd op een behapbare afstand van Utrecht ligt.

Er worden prachtige routes uitgezet voor zowel wielrenners, mountainbikers als gravelaars. Onderweg en in de accommodatie is het altijd erg gezellig, er wordt heerlijk gegeten en als er nog energie over is na een lange dag fietsen gaan ’s avonds soms zelfs de voetjes nog van de vloer.

Snerttocht

De eerste zondag na nieuwjaarsdag verzamelen wielrenners, mountainbikers en gravelaars voor een clubrit. Na afloop van de ritten luiden we het nieuwe jaar in met een lunch met snert en andere heerlijkheden.

Seizoenstart

De laatste zondag van maart trappen we met wielrenners, mountainbikers en gravelaars het fietsseizoen af. We vertrekken bij het clubgebouw van Kampong Cricket voor een clubrit, ieder met zijn eigen discipline en snelheidsgroep. Na afloop genieten we er met zijn allen van een heerlijke lunch.